Siemanko i pozdrawiem - zycze szybkiego rozwoju forum i clubu.
Polecane warsztaty, firmy tuningowe, specjaliści, itp.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Polecane warsztaty, firmy tuningowe, specjaliści, itp.
Zaczne ja:
Godny polecenia zakład przyciemniający profesjonalnie i za rosądna cene szybki - Szeligowska 20 - Centrum Sportu i Tuningu (poza foliowaniem maja tam car-audio w rosadnych cenach i mechanike pojazdową) dla przykładu za octavie combi całe auto łacznie z bocznymi przednimi zapłaciłem 600zł.(autofolszyb na conrada 900zł) czas operacji to od godz 8.30 do 13. gosc montuje juz 8 czy 9 lat i robi naprawde profesjonalnie.
Serwis oponiarski wraz z ręczną myjnia samochodowa na ul.powązkowskiej przy pętli autobusowej (nie pamietam nr.ulicy) - tanio i szybko załatwili alu w cenie za komplet 200zł niższej niz w kazdym innym - oponki zimowe tez maja w atrakcyjnych cenach ..
-
-
No ja będę drugi:
Co do servisu to się nie udzielam, chociaż ja serwisuje auto (na gwarancji) mimo tego,że mieszkam niedaleko wawki w Ciechanowie- poprostu jest 2 razy taniej a różnicy do tej pory nie zauważyłem - jeszcze na Felińskiego naciągneli mnie na gumy pod stabilizatorami zamiast wymienić je na gwarancji (sit)..
Ale mogę plecić w sprawie Car Audio - Wojtka z Bariery Dzwięku)
Oferujemy usługi - montaż systemów car audio oraz profesjonalne wygłuszanie wnętrz pojazdów ✅ Zapraszamy do kontaktu!
Kolega zna się na rzeczy , potrafi fachowo pomóc i doradzić, ceny wiadomo - wszędzie idzie się dogadać: :lol:
Komentarz
-
-
SERWIS SKODA
Co do serwisów... Żenada!!! Szczególnie nie polecam SINCLANU!!! BANDA S******** I ZŁODZEI!!! Najlepiej mieć jakiś mały zaprzyjażniony warsztat.
TUNING
Polecam ATC Tuning na Łysakowskiej, zwłaszcza jeżeli chodzi o sportowe zawiszenia i wydechy.
Odradzam dokonywania chip tuningu u chłopaków z CHIPTRONICA. Wyniki ich pracy były gorsze niż można było oczekiwać. W tej kwestii polecam firmę UNITRONIC (www.unitronic.pl)
Car-Audio... Moimi faworytami są chłopaki z Kliniki Dźwięku na Lysakowskiej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBASERWIS SKODA
Co do serwisów... Żenada!!! Szczególnie nie polecam SINCLANU!!! BANDA S******** I ZŁODZEI!!! Najlepiej mieć jakiś mały zaprzyjażniony warsztat.
przepraszam mógłbyś rozwinąć wątek??
mam kumpla w sinclanie i chcialbym wiedziec o co chodziTak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
Chodzi o to, że SINCLAN próbuje okradać swoich klientów na każdy możliwy sposób.
Często twierdzą, że usterka została naprawiona, a tak nie jest. Znam parę osób, których próbowali orżnąć w ten sposób. Moj znajomy pracował w tej firmie pewien czas i był zszokowany, co się w tej firmie dzieje i jaki poziom reprezentuje.
Komentarz
-
-
Moze ograniczmy sie jedynie do dobrych warsztatow, zeby nie wzbudzac zbednych emocji...
Bo ja np. z Sinclanu w Wesolej jestem zadowolony. Nie naciagnieto mnie tam jeszcze na nic, moge sobie wchodzic na hale w treakcie przegladu, itp. Generalnie jest oki.
[ Dodano: Sro Paź 20, 2004 8:12 am ]
Jesli chodzi o chiptuning to zdecydowanie polecam:
Master's Tuning w Warszawie oraz Katowicach
namiary na www.tdituning.pl
Moglbym napisac dlaczego polecam, ale wyszloby wtedy za duzo wazeliny... :lol:
W kazdym razie - zloto ludzie - serio. :twisted:
Modyfikacje układów dolotowych, wydechowych, montaz FMIC, rozporki i wszystko co mozliwe ze stali nierdzewnej:
Eltec w Piastowie k/Wawy
Profi firma z bardzo zdrowym podejsciem do klienta.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAChodzi o to, że SINCLAN próbuje okradać swoich klientów na każdy możliwy sposób.
Często twierdzą, że usterka została naprawiona, a tak nie jest. Znam parę osób, których próbowali orżnąć w ten sposób. Moj znajomy pracował w tej firmie pewien czas i był zszokowany, co się w tej firmie dzieje i jaki poziom reprezentuje.
jaki można wyciągnąć z tego wniosek?
czy panowie z ASO chcieli naciągnąć mnie na nową pompę wspomagania?
a może to taka zapobiegliwość - przecież pompa miała już 3 lata więc mogłaby się zepsuć?
nie będę nikogo oceniał, daję tylko temat pod rozwagępzdrw, roberto
Komentarz
-
-
Hej, ja również w sprawach Tuningu i nie tylko polecam wrsztat i oddziały Masters Tuning oraz CompSport z Bielska Białej"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
To ja nie polecam ASO w Ciechanowie ,przykre doswiadczenia z panem kierownikiem servisu (chyba nie lubi mlodych ludzi) i wie chyba miej niz ja o samochodach.
Teraz servisuje sie w Płocku w Auto-Port i jestem zadowolony - mila obsuga i mozna pertrakowac ,ceny dodatkow(np. ramki zegarow itp.) sa tansze niz w ciechanowie i maja tez dobra lakiernie 2 razy testowana - nie z mojej winy ,moja octavia chyba ma jakis magnes w sobie
Ale w Plocku nie zmienili mi z to gumek na gwarancji , zobaczylem dopiero na po zaplaceniu na fakturze , jak sie poklucilem do dostalem pozniej upust na nowa szybe przednia (mini kamiuszczek) ,i w tedy co naciagneli mnie na gumki ,dostalem przypadkowo gratis odgrzybianie klimy,wiec wyszlem na swoje
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecTo ja nie polecam ASO w Ciechanowie ,przykre doswiadczenia z panem kierownikiem servisu (chyba nie lubi mlodych ludzi) i wie chyba miej niz ja o samochodach.
Bo ja tam jeżdzę, mam tak samo blisko jak do wawki a ceny lepsze...
Bo może przestanę :cry:
Komentarz
-
-
A opowiedz co w Ciechanowie?
Bo może przestanę
Jako servis do przegladow nie powinien byc zly ,ale o usterki na gwarancji to ja mialem walke . Na drugi dzien po odebraniu od nich nowego auta bylem juz z problemem tzn. zapalilem auto i nie bylo swiatel ,kierunkow i kilma nie dzialala. Pojechalem do nich 30km bez kierunkow itp. Zgasilem auto ,zawolalem kierownika servisu wyjasnilem mu co i jak patrzyl sie na mnie z nie dowierzaniem ,podszedl zapalil i odziwo wszysko dziala .Wracam do domu gasze auto ,odpalam i znowu nie ma swiatle itd. Dzwonie i tlumacze znowu kaze przyjechac. Przyjechalem na drugi dzien zbadali i nic. Wracam do domu i znowu to samo ,az sie sam kapnolem(po tygodniu) co jest ,problem lezal w stacyjce po odpaleniu nie cofal sie kluczyk,a w ASO kto odpala mechanicznie cofal kluczyk reka i dlatego nie bylo problemu jak u nich bylem. Stacyjka kwalifikowala sie do wymiany ale nasmarowali ja ,rozruszali i zaczela dzialac,mialo to byc tymczasowe rozwiazanie bo jeszcze chodzila z oporem.Pan kier. powiedzial mi ze zamuwil nowa stacyjkie i ze jak przyjdzie to mnie powiadomi telefonicznie. 2-2,5kkm siadl czujnik temp. i poziomu oleju ,zapalila sie lapmka . Zatrzymalem sie wyczytalem co i jak w ksiazce obslugi - czyli sprawdzic olej i dzwonic do ASO. A wiec dzwonie do kierownika co mam z tym zrobic . Kazal przyjechac(w ksiazce pisalo zeby aby nie jezdzic) ,po sprawdzeniu oleju juz lamka zgasla. Jak dzwonilem bylo okolo 25min do zamkniecia servisu a ja bylem 30km od niego (nie muwilem mu gdzie jestem) muwi zeby przyjechac ,jak dotarlem gosciu odsyla mnie z kwitkiem bo juz nie ma mechanikow itp. i wciska mi ze ja mu powiedzialem ze bylem blisko ASO i dlatego powiedzial zebym przyjechal. I kaze jutro przyjechac ponownie. Ale wramach dobrych checi chcial zucic fachowym okiem na kontrolkie, ktora juz sie nie palila. I teraz to juz na mnie patrzy jak bym to ja specjalnie przyjechal i mu kit wciskal. No to mu wytlumaczylem ze w k.obslugi pisze ze w octavi jest funkcja long-life i ze po otworzeniu maski lamka znika na 100km. Na drugi dzien przyjezdzam robia diagnoze i niby kasuja blad z kompa i ma byc wszystko juz oki. 100km przejezdzam lampka sie zapala ponownie. Jade do nich znowu no i zamawiaja czujnik(cos kolo tygodnia i mial byc) i jak przyjdzie gosciu mial zadzwonic. Tydzien mija dzwonie sam gosciu dopiero po moim telefonie go zamuwil (a mnei kur... wziela) i w koncu za 2 tygodnie doszedl i go zmienili . Ale kierownik nie jest pewny czy napewno to wymienil co trzeba i kaze zadzwonic czy sie znowu nie zapalilo. Ja nie dzwonilem to sam z ciekawosci zadzwonil i jak powiedzialem mu ze oki, to sie cieszyl jak dziecko. Raz tylko byl dla mnie mily ,jak zmienialem olej po 3,5kkm( a stacyjki jak zamuwil tak sie nie doczekalem).
Plusy ASO w Ciechanowie to fajna laska jest w salonie ,ten drugi co sprzedaje tez do dogadania, elektryk w pozadku i mechanik tez ,zeby nie ten kierownik to pewno bym tam dalej sie servisowal.
Komentarz
-
-
Mielismy podobne przejscia z Inter-Welmem w B-B. Padl jeden xenon chyba prawy, tzn na poczatku sie zapalal co ktorys tam raz az w koncu wysiadl calkiem. Pan na poczatku twierdzil ze nie mozliwe, az w koncu pewnego dnia ojciec sie wkurzyl i jak mu sie ta lampa nie zaswiecila pojechal do nich zostawil auto wlaczone i kazal zawolac sobie konsylium, przybiegli oblukali i ze cos pewnie sie odlaczylo i zaczeli grzebac. Po godzinie stwierdzili ze oni nie wiedza co jest i ze zamowia cos tam i za 2 tyg bedzie (i jak to k... jezdzic z jednym swiatlem w nocy). W koncu przyszlo to cos wymienili i na 3 tygodnie byl spokoj tyle ze jedno swiatlo swiecilo na inny kolor niz drugie. A wiec znow cos zamowili tym razem tydzien (znow jezdzic bez swiatla). Przyszlo i mialo byc ok a tu za jakis czas znow cos duplo, a wiec tym razem po interwencji i stwierdzeniu ze trzeba bedzie zglosic sprawe chyba do Poznania bo auto nie jest sprawne do jazdy (bo swiatla maja dzialac) potrzebne czesci byly na drugi dzien. W miedzyczasie wyszlo ze wymienieli jedna zarowke nie wiedziec po co. W koncu nadszedl dzien prawdy lampy rozlozyli obydwie cos tam nagrzebali i niby swieci ale patrzymy znow na rozne kolory no to do szefa serwisu ze maja wymienic tym razem 2 zarowki na nowe sztuki z pudelka. Zaraz bylo a kto za to zaplaci itd. ale bylismy upraci wymienili w koncu i dalej im cos nie dziala tzn swieca na dwa kolory. W koncu jeszcze cos tam pogrzebali ale juz nie powiedzili co i zaswiecily tak jak sie nalezy i tak jest juz od ponad roku. W sumie 2 miesiace walki z serwisem.
Jakis czas temu ze auto jest dalej na gwarancji spytalismy czy problem z wpadajacym pedalem sprzegla kwalfikuje wysprzeglik do wymiany padlo ze tak, no to umowilismy sie na wymiane. Godzina 8 samochod bedzie do 11 no to spoko o 11 auto stalo w tym samym miejscu co o 8 (przy zglaszaniu bylo wyraznie zaznaczone ze czekamy na auto). A wiec prosze czekac o 13 dalej to samo w koncu auto wjechalo ok 15:30. Wymienili i wszystko ok dziala ok, ale otwieramy klape i brakuje jednej zaslepki na oslone silnika, no to grzecznie pytamy kierownika ze chyba komus spadla bo rano byla, on mowi ze spoko juz przyniesie, przeprosil a tu wybiega mechanik i z wyrzutem co sie dzieje, no to mu wytlumaczylismy a on ze on tu nic nie ruszal, a ja na to a czy odkrecal oslone? a ten k.. c... do mnie ze ja go oskazam o kradziez itd ja mu ze cos chyba niedoslyszy i sobie poszedl. Kierownik salonu szczena mu opadla ja sie lekko z ojcem zirytowalem a ten wielki mechanik zadowolony zniknal. Myslalem ze mnie tam cos trafi. I w koncu mi nie odpowiedzial czy zeby wymienic to musial czy nie musial odkrecic tej oslony a ja twierdze ze musial.
Wymiana oleju u nich polega na tym ze odkreca sie korek za chwile zakreca wymiania filtr oleju i wlewa swiezy, tyle ze powinno wejsc 4,5 litra a im weszlo ok 3,5l wiec cos jest nie tak.
Nie polecam tego serwisu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftMielismy podobne przejscia z Inter-Welmem w B-B. Padl jeden xenon chyba prawy, tzn na poczatku sie zapalal co ktorys tam raz az w koncu wysiadl calkiem. Pan na poczatku twierdzil ze nie mozliwe, az w koncu pewnego dnia ojciec sie wkurzyl i jak mu sie ta lampa nie zaswiecila pojechal do nich zostawil auto wlaczone i kazal zawolac sobie konsylium, przybiegli oblukali i ze cos pewnie sie odlaczylo i zaczeli grzebac. Po godzinie stwierdzili ze oni nie wiedza co jest i ze zamowia cos tam i za 2 tyg bedzie (i jak to k... jezdzic z jednym swiatlem w nocy). W koncu przyszlo to cos wymienili i na 3 tygodnie byl spokoj tyle ze jedno swiatlo swiecilo na inny kolor niz drugie. A wiec znow cos zamowili tym razem tydzien (znow jezdzic bez swiatla). Przyszlo i mialo byc ok a tu za jakis czas znow cos duplo, a wiec tym razem po interwencji i stwierdzeniu ze trzeba bedzie zglosic sprawe chyba do Poznania bo auto nie jest sprawne do jazdy (bo swiatla maja dzialac) potrzebne czesci byly na drugi dzien. W miedzyczasie wyszlo ze wymienieli jedna zarowke nie wiedziec po co. W koncu nadszedl dzien prawdy lampy rozlozyli obydwie cos tam nagrzebali i niby swieci ale patrzymy znow na rozne kolory no to do szefa serwisu ze maja wymienic tym razem 2 zarowki na nowe sztuki z pudelka. Zaraz bylo a kto za to zaplaci itd. ale bylismy upraci wymienili w koncu i dalej im cos nie dziala tzn swieca na dwa kolory. W koncu jeszcze cos tam pogrzebali ale juz nie powiedzili co i zaswiecily tak jak sie nalezy i tak jest juz od ponad roku. W sumie 2 miesiace walki z serwisem.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecA opowiedz co w Ciechanowie?
Bo może przestanę
Plusy ASO w Ciechanowie to fajna laska jest w salonie ,ten drugi co sprzedaje tez do dogadania, elektryk w pozadku i mechanik tez ,zeby nie ten kierownik to pewno bym tam dalej sie servisowal.
Pewnie ja kolega o ksywie Bendi sie pojawi to coś dorzuci bo miał problemy ze sprzegłem i jeśli mnie pamięć nie myli to właśnie w Ciechanowie walczył(
Dzięki za streszczenie )
Komentarz
-
-
Kurczę, ja jak jeżdzę to jestem od 7 i lasek nie ma, :P naszczęście jeszcze złych doznań u nich nie miałem ale pewnie dlatego że narazie (odpukać) tylko na przeglądach byłem..
Pewnie ja kolega o ksywie Bendi sie pojawi to coś dorzuci bo miał problemy ze sprzegłem i jeśli mnie pamięć nie myli to właśnie w Ciechanowie walczył(
Dzięki za streszczenie )
Komentarz
-
-
Z mojej strony moge polecic w Krakowie:
- TTC jesli chodzi o chiptuning - samochodzik chodzi pieknie.
- serwisuje sie (tzn bylem 2 razy na przegladzie i 1 po kradziezy do malowania) w Emidzie na ul.Conrada - mam znajomego kierownika serwisu wiec nie mialem powodow do narzekan.
I to chyba tyle, bo za czesto nie zagladam na naprawyMichal
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez MiKruSJesli chodzi o chiptuning to zdecydowanie polecam:
Master's Tuning w Warszawie oraz Katowicach
namiary na www.tdituning.pl
Komentarz
Komentarz